Maarten van der Weijden Foundation

ZWEMMEN VOOR HET GOEDE DOEL

Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de “Maarten van der Weijden”-foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden. Er is al €16607,25 gedoneerd. Bedankt!!

Ik wil Maarten ook steunen >

Volg ons

Vragen

We merken dat er de afgelopen tijd nog wat vragen bij jullie leven over de deelname aan de #elfstedenzwemtocht. Deze vragen en antwoorden verzamelen wij de komende tijd voor jullie op de FAQ (Frequented Asked Questions – meest gestelde vragen). Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Maarten en zijn team helpen je graag verder!

Meest gestelde vragen

Fondsenwerving

Wat als het mij niet lukt om 1.000,- euro sponsorgeld bij elkaar te krijgen?

Ik merk dat er best wat mensen aanhikken tegen het feit dat wij jullie vragen je maximaal in te spannen om 1000 euro sponsorgeld op te halen. Dat snap ik! Ik hik ook best aan tegen het zwemmen van de Elfstedentocht. Maar ik ga mij er wel maximaal voor inspannen!

Dat is wat wij ook van onze deelnemers vragen. Het doel van de Elfstedenzwemtocht is immers niet om zomaar een stuk te zwemmen, maar om daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Geen kankerpatiënt is geholpen met het feit dat ik een stuk zwem. Maar  wel met al die meezwemmers die ieder 1000 euro proberen bij elkaar te krijgen!

Natuurlijk is dat veel geld. Maar er staat dan ook een enorme prestatie én een geweldig goed doel tegenover! Daar moeten mensen in je omgeving toch aan bij willen dragen? Je hebt een jaar de tijd om zoveel mogelijk geld op te halen. En we zullen je helpen met tips en trucs om dat te doen.

Haal je het niet…? Dat kan. Net zoals de mogelijkheid erin zit dat ik die 199 km niet haal. Dan is het niet zo dat je niet mee mag zwemmen. Maar zullen we afspreken dat jullie je net zo inzetten als ik ga doen, zodat we gezamenlijk een geweldig bedrag bij elkaar zwemmen?

Schrijf jij je in? Geweldig bedankt!

Maarten

Contact

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.