Maarten van der Weijden Foundation

ZWEMMEN VOOR HET GOEDE DOEL

Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de “Maarten van der Weijden”-foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden. Er is al €16607,25 gedoneerd. Bedankt!!

Ik wil Maarten ook steunen >

Volg ons

11stedenzwemtocht

Maarten van der Weijden / 11stedenzwemtocht

Sporters zijn gewend de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger te leggen. Steeds iets beter. Steeds iets harder. En in het geval van Maarten: steeds iets verder. En dat doet hij niet alleen omdat hij op zoek is naar een nieuwe sportieve uitdaging. Maarten zet zijn zwemtalent in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Zijn ultieme doel is het zwemmen van de 11stedentocht. Bijna 200 km zwemmen langs 11 steden in Friesland. Een unieke prestatie en een uniek evenement, tien jaar nadat hij een gouden medaille won op de Olympische Spelen in Beijing!

Maarten vindt het geweldig als jij helpt! Dat kun je doen door te doneren, een stuk met hem mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen aan dit event. We zijn blij met jouw hulp!

Meezwemmen met Maarten

Meezwemmen kan in de elf Friese steden.  In iedere stad heb je de mogelijkheid om 500  of 2000 meter met Maarten mee te zwemmen. En dat mag je in iedere of in één stad doen. Dus zowel de geoefende zwemmer als de enthousiaste recreatiezwemmer is van harte welkom. Hoe geweldig zou het zijn om deze tocht met zoveel mogelijk mensen te maken? Voorwaarde voor deelname is dat je meehelpt met het ophalen van zoveel mogelijk geld, door jezelf te laten sponsoren.

Hiervoor krijg je na inschrijving een actiepagina op www.11stedenzwemtocht.nl. Jouw motivatie om mee te zwemmen kan immers anderen kan overtuigen jou te sponsoren! Zwem jij mee met Maarten en help jij hem zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker? Schrijf je dan hier direct in! Voor slechts € 11,- inschrijfgeld kun je al meedoen. Lees ook de algemene voorwaarden voor dit event.

Aanmelden als deelnemer
Meedoen als vrijwilliger

Via het platform van EventMakers kun jij je als vrijwilliger aanmelden en daarmee bijdragen aan een onvergetelijke eerste editie van de 11stedenzwemtocht! EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Maak eenmalig een EventMakers profiel aan, schrijf je in voor de 11stedenzwemtocht en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het evenement en jouw aanmelding.

Aanmelden als vrijwilliger
Doorkomsttijden

Onderstaande tijden onder voorbehoud van wijzigingen.